Yeni yönetimden Başkan Yılmaz’a ziyaret

Türkiye Sakatlar Derneği Bolu Şubesi’nin yeni başkanı Satılmış Akman ve derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı ziyaret etti.

HABER: Ceylan BEYKOZ

Türkiye Sakatlar Derneği Bolu Şubesi’nde geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçim sonrasında göreve gelen yeni Başkan Satılmış Akman ve derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı ziyaret etti. Makamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, Bolu Belediyesi’nin engelli vatandaşlarımızın şehir içerisinde daha rahat yaşayabilmeleri için gerçekleştirdiği çalışmaları anlatarak;

“Engelli vatandaşlarımız için her geçen gün daha da çok işler ortaya koyacağız. Sadece Bolu değil ülke olarak daha bu işin başındayız fakat çok güzel projeler ve çalışmalar yapılıyor. İnşallah Bolumuz engelli vatandaşlarımızın da engelli olmayanlar kadar rahat bir yaşam sürdürebilecekleri bir konuma gelecektir. Bu konudaki en büyük destekçilerimiz sizlersiniz. Bize şehirdeki bütün eksikleri ve yapılması gerekenleri önce siz söyleyeceksiniz ki bunlar eksiksiz ve hatasız hayata geçebilsin. Yeni yönetiminize yeni görevinde başarılar diliyor, birlikte daha güzel çalışmalar yapacağımızı umuyor ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarlar Derneği yeni başkanı Satılmış Akman ve derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri de, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a engelliler konusundaki hassasiyetinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

17 Ağu 2016 - 17:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.