Yeniçağa didik didik arandı

Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı TEM, KOM, Asayiş, Norkatim ve Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri Yeniçağa ilçesinde 100 polisle birlikte güven uygulaması yaptı. Her yer didik didik arandı. 3 kişi sorgulamaya alındı.

Haber: Kasım ŞAHİN

Gerede ve Mudurnu ilçelerinde yapılan güven uygulamasının üçüncüsü Perşembe akşamı Yeniçağa ilçesinde gerçekleştirildi. 100 polisle yapılan uygulamada Bolu Emniyet teşkilatı, ilçe halkına büyük bir güven verdi. Umuma açık yerler, eğlence mekanları ve internet kafelerde vatandaşların kimlik sorgulamalarının yanı sıra üst aramaları da yapıldı.

Yeniçağa otoyolu üzerinde yapılan uygulamada ise Doğu illerinden İstanbul iline gittiği tespit edilen bir araçta yapılan aramada, bir vatandaşın sigara paketine gizlenmiş 35 gram esrar maddesi bulundu. 3 kişi sorgulanmak üzere Narkotikle Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. 3 kişinin sorgusu hala devam ediyor.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.