Yeniçağa’da Doktor ortalığı karıştırdı

Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde görev yapan Doktor Yüksel Karadavut sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden paylaştığı güncellemeleriyle ilçeyi birbirine kattı. Paylaşımlarından koyu bir AKP fanatiği olduğu gözlenen Karadavut’un diğer partilere ciddi ithamlarda bulunması Yeniçağa’yı ayağa kaldırdı.

Yeniçağa’da Doktor ortalığı karıştırdı
Haber albümü için resme tıklayın

ÖZEL HABER: FARUK ÇİDEM

7 Haziran’da gerçekleşecek olan milletvekili seçimleri öncesi tüm siyasi partiler ve üyeleri son çalışmalarını yaparken Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde görevli Doktor Yüksel Karadavut’un memur olmasına rağmen bir siyasi parti lehine açık açık propaganda yapması ilçedeki diğer siyasi parti üyelerini çılgına çevirdi. Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden AKP propagandası yaparak, özellikle SP-BBP ittifakına ciddi ithamlarda bulunan Karadavut’un yazdıkları yenilir yutulur cinsten değil. Kendi sayfası üzerinden paylaştığı sert düşüncelerine gelen “siz doktorsunuz, devlet memurusunuz bu tür şeyler yazmanız hoş değil. Eğer siyasete çok meraklı iseniz önlüğünüzü çıkarın ve siyasete girin” yorumlarına aldırış etmeden ve yorum yapanları azarlayarak AKP propagandası yapması ilçede kavga noktasına geldi.

“AK PARTİ’Yİ SEVMEYEN BENİ DE SEVMESİN”

Kendisiyle AKP’yi bir tuttuğu ima eden yazılar yazan Karadavut’un 29 Mayıs günü yaptığı şu paylaşımı okuyan herkese pes dedirtti; “ak partiyi sevmeyen beni de sevmesin, zaten ak partiyi sevmediğini söyleyip beni sevdiğini söyleyen yalan söylüyordur. Ak partinin birçok faydasını gördünüz benim ne faydamı gördünüz. Ak partinin faydasını görmediğini söyleyen de yalan söylüyor. Ak partiye oy vermiş olsun ya da olmasın ister Türkiyeli olsun ister dünyalı, isterse de ak partinin düşmanlığını yapan biri olsun, ak partinin faydasını görmüştür, sadece farkında değildir.”

“BU KADAR FANATİKLİK OLMAZ!”

İlçede doktor olarak görev yapan Yüksel Karadavut’un fanatiklik seviyesinde olan paylaşımları ilçede sağlık hizmeti alan vatandaşlar tarafından da korkuyla karşılandı. Yeniçağa’nın küçük bir ilçe olduğunu ve pek çok kurum gibi sağlık alanında da az çalışan olması sebebiyle herkesin birbirini iyi tanıdığını dile getiren Yeniçağalılar; “Burası küçük bir ilçe ve herkes birbirini tanır. Devlet kurumlarında da büyük iller gibi yüzlerce memur çalışmaz. Her işi ya bir ya da iki kişi yapar. Bu yüzden hangi kurumda ne işiniz varsa hep aynı memurlarla yüz yüze gelirsiniz. Doktor Yüksel’in bir futbol takımı fanatiği gibi AKP propagandası yapması ve AKP’den başka hiçbir siyasi partiyi tanımaması bizleri tedirgin ediyor. Bu ilçede her siyasi görüşten insan var ve herkes birbirini çok iyi bilir. AKP’li olmadığını iyi bildiği bir hastasına karşı yüzünü bile somurtsa bu hiç hoş bir durum olmayacaktır. Ayrıca en az onun kadar fanatik olan başka siyasi partilerin üyeleri de var. İlçemizde kötü olaylar yaşanacak diye korkuyoruz. Herkes işini yapsın, fazlası hem kendilerine hem de ilçeye zarar verir” şeklinde konuştular.

HERKES İÇİN ADALET!!!

Son yıllarda sosyal paylaşım siteleri üzerinden AKP aleyhine bir paylaşım yapan ya da yapılan bir haberi paylaşan pek çok devlet memuru hakkında soruşturma açıldığı biliniyor. Adaletin herkes için aynı kurallarla geçerli olduğu bir ülkede AKP propagandası yapan bir memura diğer memurlara verilen cezaların verilip verilmeyeceği ise merak konusu.


05 Haz 2015 - 17:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

10

kerim ersan - üniversitede öğrenci işleri daire başkanı orbay cebecioğlu, basın halkla ilişkiler de memur fatih peker, beden eğitimi ve spor yüksekokulunda hüseyin ileri ve daha bir çoğu da Akp nin propagadansını sosyal medyadan açık açık yapan memurlar bunlarla da biri ilgilense

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 17:59
06

DÜŞÜNCELERE PRANGA VURMAYIN - haberci̇li̇ği̇ni̇ze yazik.. o doktor. hükümeti̇ deği̇lde chp yi̇ savunsaydi.. di̇ğer doktorlar gi̇bi̇.. haber olmazdi..

buda si̇zi̇n karekteri̇ni̇nzi̇ gösteri̇r

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 17:59
05

çağalı - arkadaş adam görevinide yapıyo görüşünüde söliyo siz onu bırakkında resmi kurumdaki siyaseti yapanlara bakın doktorumuza laf etmeyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 17:59
04

Misafir - belliki birileri doktorun ayağını kaydırmak istiyor. neymiş akpli olmayanları muayene etmezmiş,hadi ya onun kadar nazikmisiniz acaba ? kendisinin kişisel bir alanına yazdığı ifadeler kimin neden bu kadar zoruna gitti gerçekten düşündürücü..zaten oraya yorum yazarken doktor yüksel bey olarak değil,bu ülkenin özgür bir vatandaşı yüksel yaradavut olarak yorum yapmış.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 17:59
02

Kuzey Fırtınası - gazetecilerin oklarını saygıdeğer yüksel bey'in üzerine çeken de yücel isimli kişidir kesin, ekran alıntısını yapan ve gönderen de odur eminim, yüksel bey işini harikulade yapan, hatta ve hatta her hastası için bir doktorun yapabileceğinden kat kat fazlasını yapan, tüm ilçe halkının sevdiği bir insandır. adam gibi haber yapın, objektif olun, böyle bir haber yaparak okları bir doktora yöneltmek etik değil! bolu ve yeniçağa halkı da sizin yaptığınız haber ile galeyana gelecek kadar saf değil! kimin ne olduğu da ortada ya neyse, herkes işine baksın!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 17:59
01

İfade Hürriyeti - son zamanlarda okuduğum en yanlı ve yanlış haberlerden biri..doktor bey ile tanışma fırsatım da oldu. özgürce düşünme ve düşünceleri özgürce ifade edebilme temel insan hakkıdır..bunun mesleklerle alakası yoktur ve bu da siyaset değildir.'ilçemizde kötü olaylar yaşanacak diye korkuyoruz' diyerek de aba altından sopa gösteren ve hekimi hedef haline getiren bir gazetecilik anlayışı.. habercilik oynayan gazetecik ve insancıklar:)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 17:59