Yeşilay gençlerle buluşuyor

Yeşilay Bolu Şube Başkanlığı Yeşilay Haftasında Bolu Sosyal Bilimler Lisesinde gençler ile buluşacak.


Haber: Erdal Tanrıverdi

Yeşilay Bolu Şube Başkanlığı tarafından düzenlenecek Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında Klinik Psikolog Kemal Hilmi Çelebi ile teknoloji bağımlılığı semineri düzenlenecek.

“KIYMETLİ GENÇLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Konu ile ilgili Yeşilay Bolu Şube Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Klinik Psikolog Kemal Hilmi Çelebinin sunumuyla gerçekleşecek olan programda gençlerimize çağımızın hastalığı olan Teknoloji Bağımlılığı hakkında bilgilendirmeler yapılacak, Yeşilay ve Yedam'ın Bağımlıkta neler yaptığı ele alınacaktır. Kıymetli Gençlerimizi 3 Mart Perşembe Saat 09:30 da Bolu Sosyal Bilimler Lisesine bekliyoruz. Yeşilay Haftamız kutlu, hayatımız mutlu ve umutlu olsun” ifadelerine yer verildi.

01 Mar 2022 - 11:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.