Yıldırım düştü böyle oldu

Mengen ilçesi Demirciler Köyü'nde Selim Geçgin'e ait 3 inek, yıldırım çarpması sonucu telef oldu. İnekler, kepçeyle açılan çukura gömüldü.

Haber: Aysun BEYKOZ

Mengen'de dün başlayan sağanak etkisini gece boyu da sürdürdü. Demirciler Köyü'ne bağlı Yacılar Mahallesi'nde Selim Geçgin'e ait 12 adet büyükbaş hayvandan 3'ü, yağmur nedeniyle bir ağacın altına sığındı. Ancak ağaca yıldırım isabet etti. 3 inek telef olurken, ineklerden 2'sinin yeni doğum yaptığı birinin de gebe olduğu öğrenildi.

Yağmur dindikten sonra hayvanlarını almaya giden Geçgin, korkunç manzara ile karşılaştı. Olay İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bildirdi. İnekler, kepçeyle açılan çukura gömüldü.

18 Haz 2019 - 14:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.