Yılkı atlarını görüntüledi

Doğa ve hayvan severliliğiyle tanınan Bolu Belediye Başkan Yardımcı Mansur Şen, At yaylasında doğal ortamda hayatlarını idame eden yılkı atlarını cep telefonuyla çekerek, onların yaşam mücadelesini görüntüledi.

Haber: C. Kutay AYKAN

Yıllardır özgürce At yaylasında hayatlarını idame eden ve kış aylarında aç kalmamaları için yiyecek desteği alan yılkı atları, bölgeye gelen vatandaşların ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Ülkemizde bir tek ilimizde bu denli özgürce yaşayan yılkı atları, görsellikleri ve güzellikleriyle de ilgi odağı olmaya devam ediyorlar.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen’de, iyi bir hayvan sever olduğunu göstermek için gittiği At Yaylasında, yılkı atlarını cep telefonuyla görüntüleyerek, bu güzellikleri sosyal paylaşım sitesinden paylaşarak, hem turizmimize katkıda bulunmuş, hem de yılkı atlarının yaşamlarını gözler önüne sermiş oldu.

12 Eki 2019 - 00:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

can - görsellik ve güzellikler muhteşem YOLLARIN GÜZELİKLERİ NASIII İYİMİ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ekim 00:05