Yılmaz 6 aileye şifa oldu

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirilen hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta altı aileyi evlerinde ziyaret etti. Başkan Yılmaz ayrıca, ziyaret ettikleri evlerde bulunan hastalarla sadece ziyaret...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirilen hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta altı aileyi evlerinde ziyaret etti. Başkan Yılmaz ayrıca, ziyaret ettikleri evlerde bulunan hastalarla sadece ziyaret sırasında değil, sonrasında da yakından ilgilendiklerini ve bu hastaların sürekli takibini yaptıklarını söyledi.

Her hafta Perşembe günleri gerçekleştirilen ‘Hasta Ziyaretleri’ kapsamında altı aileyi evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a bu hafta, Ak Parti İl Başkanlığı Halka İlişkiler Başkanı Hasan Ayar ve Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Emine Atlıkan da eşlik etti. Hasta ziyaretlerinden önce Siteler Camii önünde gerçekleştirilen Hacı Adaylarının uğurlamasına katılan Başkan Yılmaz, Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara doğru yola çıkan hacı adayları ile tek tek tokalaşarak hayırlı yolculuklar diledi. Hacı adaylarının uğurlanmasının ardından altı aileyi evlerinde ziyaret ederek her birisine geçmiş olsun dileklerine bulunan Başkan Yılmaz, “Her hafta gerçekleştirdiğimiz hasta ziyaretleri sırasında bazen ekonomik durumu kötü olan vatandaşlarımızla karşılaşıyoruz. Bazı insanlar hem hayat şartları hem de sağlık sorunları ile ilgilenmekte çok güçlük çekiyorlar. Biz bu vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm olma noktasında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hastane ve tedavi konusunda sadece ziyaret esnasında değil daha sonrasında da onlarla ilgileniyor ve takibini de yapmaya çalışıyoruz. İmkânlarımız doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.Başkan Yılmaz, ev ziyaretlerinin ardından Çağsu Hastanesi’nde tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerine bulundu. Daha sonra bir esnaf ziyaretinde bulunan Yılmaz, iş yeri sahipleri ve çalışanları ile birlikte öğlen yemeği yedi.

18 Eki 2012 - 19:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.