Yılmaz anında müdahale etti

Geçtiğimiz günlerde %100’e yakın bir zam oranı ile 50 kuruştan 1 liraya çıkan ekmek fiyatlarına Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz müdahale etti. Emsal illerin hiçbirisinde ekmek fiyatlarının bu kadar pahalı olmadığının altını çizen Yılmaz, ekmek üreticileri ile toplantı düzenlenip fiyatların eski haline döndürülmesi için talimat verdi.

Bolu’da faaliyet gösteren ekmek üreticilerinin kararı ile geçtiğimiz günlerde yaklaşık %100 zam gören ekmek fiyatlarına Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz müdahale etti. Başkan Yılmaz’ın talimatı ile Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Bolu’da faaliyet gösteren ekmek üreticileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Bolu Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ağcan; “Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz, ekmek fiyatları konusunda çok hassas ve fiyatların eski haline döndürülmesi için sizlerle bir toplantı yapmamızı söyledi. Bolu’nun emsali illerin hiçbirisinde ekmek fiyatları 60 kuruştan fazla değil ve sizlerin yaptığı bu yeni zamla Türkiye’de en pahalı ekmeği tüketen 4. İl olduk. Bu konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını sizlerden istiyoruz.” dedi. Toplantının ardından ekmek üreticileri, fiyatların yeniden eski haline çekileceğini belirtti.

22 Nis 2013 - 23:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

saadettin berberoğlu - ben 4 ğü kabul etmiyorum 1 ci olmalıydık. haydi bi daha bi daha.hayaldi gerçek olmadı 4 cü olmuşuz :))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 23:32