Yılmaz kursiyerlerle bir araya geldi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi tarafından açılan Hijyen ve Sanitasyon Kursu’nu başarı ile tamamlayan kursiyerlerle bir araya geldi. İmarethane Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve kursiyerlerin...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi tarafından açılan Hijyen ve Sanitasyon Kursu’nu başarı ile tamamlayan kursiyerlerle bir araya geldi. İmarethane Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve kursiyerlerin hazırladığı akşam yemeğinde konuşan Başkan Yılmaz; “En güzel yemek denilince akla gelen Bolumuz sizlerin sayesinde en sağlıklı yemek denilince de akla gelecek” dedi.

Bolu Belediyesi tarafından 11 Mart 2013-4 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 70 kursiyerin katıldığı ‘Hijyen ve Sanitasyon Kursu’ sona erdi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kursa katılan ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerle bir araya geldi. İmarethane Sosyal Tesisleri’nde kursiyerlerin kendileri tarafından hazırlanan akşam yemeğinde konuşan Yılmaz, kursiyerlere sertifika diye aldıkları kâğıtlardan ziyade, işin özüne inmeleri gerektiğinin altını çizerek, “İnanıyorum ki burada hocalarımız sayesinde bir şeyler kazandınız fakat asıl önemli olan burada kazandıklarınızı tatbikatta uygulayabilmeniz. Yanlış yaptığınız bir şey insan sağlığı ile alakalı olduğundan dolayı çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Gıda çok önemli bir şey ve direkt olarak insan sağlığı ile alakalı olduğu için sizlerin yaptığı görevler çok kutsal ve değerli. Bu değeri tatbik ettiğinizde insan sağlığını ciddiye almış ve insana saygı göstermiş oluyorsunuz. Bu konuda burada öğrendiklerinizi çalışma hayatınızda tatbik eder ve öğrenmeyenlerin de öğrenmesini sağlarsanız ve sizlerle birlikte biz de Bolumuzda üretilen gıdaların daha sağlıklı olmasını sağlayabilirsek, bu diğer illere de örnek olur. Bolu zaten yemek deyince ilk akla gelen il ve bunun üzerine de sizlerin sayesinde hem en iyi yemeği hem de en sağlıklı yemeği üreten il haline gelirsek gelecekte Bolu’nun isminin duyulması ve daha çok kişi tarafından tanınması konusunda çok faydalı olacağına inanıyorum. Böyle bir kursa katıldığınız için sizler zaten bunu istemiş oluyorsunuz ve mesleğinize verdiğiniz değeri gösteriyor. Önümüzdeki dönem içerisinde de bu tür kurslara katılın, destekleyin. Daha kaliteli kurslar açılması konusunda bizlere öneriler getirin. Bu kursa katıldığınız için hepinizi kutluyorum ve sertifika olarak aldığınız kağıttan ziyade özü yakalamanızı istiyorum. Bizlere de herhangi bir emriniz var ise her zaman sizlerin emrinizde olduğumuzu ifade ediyor ve çalışma hayatınızda başarılar diliyorum.” Dedi.

Yılmaz’ın konuşmasının ardından bazı kursiyerler kürsüye çıkarak, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a kendilerine böyle bir imkân sunduğu için teşekkür ettiler.

05 Nis 2013 - 18:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.