Yine belediye otobüsü yine aynı görüntü

Bolu’da Üniversite – Merkez istikametinde hizmet veren bir otobüsün şoförünün, seyir halindeyken cep telefonu ile konuşması ve aracı tek eli ile kullanmaya çalışması öğrenciler tarafından görüntülendi.


Özel Haber: Semih BAYKAL

İlimizde birçok kez Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencileri tarafından gündeme getirilen ulaşım sorunlarına bir yenisi daha eklendi. Öğrencilerin iddiasına göre Üniversite ana durağından Merkez istikametinde olan uzun otobüslerden birinin şoförü, seyir halindeyken yolda cep telefonu ile konuşmaya başladı. Bir yandan telefon ile konuşup diğer yandan araba kullanmaya çalışan şoför, araçta bulunan yaşlısı genci onlarca kişinin hayatını tehlikeye attı. Öte yandan öğrenciler, şoförün aracı kullanırken bir yandan telefonla konuştuğu için iki kere kaza tehlikesi atlattıklarını iddia etti. Öğrenciler cep telefonu ile konuşan şoförün dikiz aynasındaki yansımasından fotoğraflarını çekerek kaydettiler.

GEÇTİĞİMİZ AYLARDA DA BENZER GÖRÜNTÜLER VARDI

Bir benzer görüntü ise 26 Ekim tarihinde gazetemizin ihbar hattında yer alarak haberleştirilmişti. 7 Numaralı otobüslerin şoförlerinden biri, üniversiteden şehir merkezi istikametinde seyrederken cep telefonu ile mesajlaşırken görüntülenmişti. Yine öğrenciler tarafından görüntülenen şoföre, sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyümüştü.

12 Ara 2017 - 15:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

yorumcu - belediye ne yapıyor acaba bu noktada. kaçıncı şikayetimiz oluyor bu, otobüs şoförlerinin hızlı ve ani frenli kullanmaları, ilk seferlerine geç kalmaları, ellerine telefonu alıp konuşmaları

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 15:07