Yolculuk nereye şoför bey!

Bolu’da aşırı derecede alkollü olan sürücü Kamil Koç Otobüs firmasını camını kırarak aracıyla birlikte içeriye daldı. Araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

Yolculuk nereye şoför bey!
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Kasım ŞAHİN

Edinilen bilgiye göre arkadaşları Tahir T., Furkan Y. Ve Soner K. İle birlikte aşırı derecede alkol alan 14 EK 809 plakalı aracın sürücüsü Ercan G., Cici Taksi durağının olduğu bölgede bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücü Ercan, içersinde 3 arkadaşının da bulunduğu otomobille Kamil Koç otobüs firmasının ön camlarını kırarak içeriye daldı. Olayın saat 02.10’da olması ve bilet satış noktasında hiçbir yolcunun bulunmaması büyük bir faciayı önledi.

Kazada sürücü ile birlikte özel araçta bulunan 3 kişi yaralandılar. Kamil koç firmasında büyük miktarda zarar meydana gelirken sürücü Ercan G.’nin 1.41 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

18 Şub 2016 - 17:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.