ZİÇEV RİTİM GRUBU NARVEN’DE

Türkiye’nin ilk Termal Sağlık Kasabası Narven, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) ev sahipliği yaptı. Hafta sonu tatilini aileleriyle birlikte Narven’de geçiren ZİÇEV ritim grubu, başarılı performanslarıyla eğlenceli bir müzik şöleni gerçekleştirdi. Bolu Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı’nın katılım gösterdiği etkinlikte, ZİÇEV çocukları çaldıkları müzik aletleriyle yeteneklerini sergiledi.

ZİÇEV RİTİM GRUBU NARVEN’DE
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Semih BAYKAL

Narven, Bolu’yu ziyaret eden ZİÇEV’in ritim grubunu üç gün boyunca aileleriyle misafir etti. ZİÇEV ritim grubu, konaklama sırasında Narven’degerçekleştirdiği konser ile müzik şölenine imza attı. ZİÇEV ritim grubu, gösteri sonrasındaNarven A.Ş. yönetim kurulu üyeleri ve Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, ZİÇEV Antalya ve Bolu Şube yetkilileri ile birlikteçocuk oyun alanında oyuncaklarla oynadılar. Etkinlikler sonunda ZİÇEV’li çocuklar düzenlenen akşam yemeğinin keyfini çıkardılar.

ZİÇEV Ritim grubunu ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Yıldız; “ Türkiye’de zihinsel yetersizlik alanında en büyük ve yaygın sivil toplum kuruluşu olan ZİÇEV, 32 yıldır on binlerce çocuğa eğitim ve rehabilitasyon hizmeti veriyor ve ailelerine destek oluyor. Biz de Narven olarak şehrimizi ziyaret eden ZİÇEV çocuklarının ve ailelerinin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz ” dedi.

GÖSTERİYE BÜYÜK ALKIŞ

Oldukça neşeli anların yaşandığı akşamda performanslarıyla büyük beğeni toplayan ZİÇEV ritim grubu, izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Gösteri ile ilgili olarak Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Yıldız; “ ZİÇEV’li çocuklarımız bizim için çok özel. Çocuklarımızın böylesi özel organizasyonlarla yeteneklerini sergilemeleri ve eğlenceye doyasıya katılmaları bizim için çok anlamlı. Bu vesileyle bizler de bu eğlenceyi tanıklık etme ve katılma şansı yakaladık” dedi.

Doğa ile iç içe olan Narven Termal Sağlık Kasabası’nda hafta sonunu geçiren ZİÇEV’liçocuklar, eğlence havuzlarında, kaydıraklı havuzlarda ve oyun alanlarında eğlencenin keyfini yaşadılar.ZİÇEV, 06-08 Mayıs tarihlerinde Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin ev sahipliğinde; Türksoy, Bolu Belediyesi, Bolu Bağışçılar Vakfı, Mudurnulular Derneği ve ZİÇEV (Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı) ortaklığıyla gerçekleşen MÜZED 2. İPEK YOLU KONFERANSI’na da katılım gösterdi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.