BolusporErken Havaya Girdi

“Boluspor sağlam, sessiz ve derinden hedefe doğru gidiyor” demiştim ama yanılmışım.

Denizli maçında kaybedilen 3 puan ahde vefa diye içimi soğutmuştum.Dün oynanan Tuzla maçıyla açığı kapatıp, yarınlara güvenle bakarız sanıyordum.

Boluspor’da sistem yavaş yavaş otururken, büyük bir açığı kapatan Gökhan Karadeniz’in takımı topladığını düşünmüştüm. Geçmişte de sıklıkla eleştirdiğim Reha Hocanın, uzun süreli takımda kalması, transferleri kendisi yapıp takımı hazır hale getirdiğine inanıyordum.

Fikstür avantajını da değerlendirdiğimizde, şansın bizden yana olduğunu düşünmüştük. Bariz yapılan hatanın sonunda, izlemeye gelmeyen, gelmesinin istenmediği taraftarların ne kadar haklı olduklarına karar verdim.

Elbette yolumuz uzun, rakiplerimiz çetin, bütçemiz kısıtlıydı. Bütün bunlara rağmen son haftalarda oynanan ve umut veren oyun bizi de mutlu ediyordu. Oysa amatör takımların bile yapmayacağı hataların yüz binlerce para karşılığı futbol oynayan sözde profesyonel oyuncular yapınca, bir yerde hataların olduğu ortaya çıktı.

Genç kalecinin görevini fazlasıyla yaptığı, Zahit’in tutuk oynadığı, Abdurrahman’ın açıklar verdiği kanatlarımızda en büyük hatayı Fethi, Emin ve Ali Keten tarafından yapanların katkılarıya 3 puan elimizden uçtu. Uçan sadece 3 puan değil umutlarımızdı…

Her topun başında olan Gökhan, kırılgan Bregu, adım attırılmayan Kasongo ve olmayan orta sahamızla farklı bir sonuç olarak beraberlik bile bizim karımız olacaktı.

OynaReha Hocanın geç müdahalesi en önemli farklılıktı. Hafta sonu Bursaspor ile oynayacağız. Bursa için final niteliğinde olan maç, bizim için de yarınlara ışık tutacaktır.

Bu oyun sistemi, ayakları yere basmayan futbolcularla ne yapacağımızı kestirmek zor. Tek kazancımızın sıkıntı çekmeden bu ligi bitirmek olacağını düşünüyorum.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Erhan Beykoz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.