GÖLGEDE KALMIŞ DÜŞLER

Hepimizin hayatında düşünü kurduğu fakat gerçekleştiremediği hayalleri vardır elbet. Kimi büyük kimi küçük olsa da hayatımızın bir döneminde hayallerimizi süslemiştir güzel düşler.

Belki çocukluğumuzun masumluğunda , belki yaşlılığımızın çaresizliğinde . Kim bilir hayatımızın herhangi bir deminde içten içe.

Küçük bir kızın bez bebeği belki de kabarık gelinliği ; küçük bir çocuğun toptan mermiler atan tüfeği. Kiminin çocuğu, kiminin çok parası, kiminin sağlığı, kiminin yiyecek bir lokması.

Çok istesek te bazen olmaz , olamaz işte ya. Burkulsa da içimiz, dizilse de boğazımıza hevesimiz, içimizin ukdesi olur ya düşlerimiz. Yazın hadi yoruma desem kim bilir neler dökülecek gönül evlerinizden bilinmez. Yada ne kadar çok biriktirdiklerimiz varmış diyeceğiz. Olası şeyler olan fakat zamanında önümüzde engellerle çıkan .

İmkan da oluştursa her bir birey yeni bir neslin elinden , ukdelerini gerçekleştirerek tutsa. Şu an sahip olduklarımızı beklide hiç yaşamamış olanlara yaşatsa. Her bir birey düşlerinin gölgede kalmasına engel olsa. Hiçbir güzel ve hayrımıza olan düş gölgede kalmasa…

Bir su misali akan hayatımız bir bilinmez çoklu denklemin içinde yüzen geleceğimiz. Hatalar , pişmanlıklar da olsa güzel günler günleri de içinde barındıran geçmişimiz. Ve tek gerçeğimiz olan yaşadığımız anımız. Anın içine sığdırdığımız masumluğumuz ve onun altındaki isteklerimize gem vuruşlarımız. Gölgeler kalksın artık ve an yaşansın. Şimdinin hayalleri yükselsin düşlerden ve yayılsın evrene tüm güzel düşler. Hiçbir düş gölgeye mahkum edilmesin ve yaşansın güzellikler.

Esen Kalın…..

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Nihal Eker - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.