Gülmek Sana Yakışıyor

Aborjin dansını bilmeyen kalmamıştır diye düşünüyorum. Son yıllarda bilmeyen varsa da öğrenmiştir. Tamtamlar eşliğinde afrikalı bir kabilenin dansından türemiş. Hani çok kızdığımızda amiyane olarak iki elimizle yaptığımız hareketi bunlar dansla sergiliyor. Benim çok hoşuma gidiyor. Hem dans hem tepki. Bir taşla iki kuş.

Kadınlarımızın gülme konusunda verilen fetvanın ardından çok merak ederek yaptığım araştırma sonucunda, siyasetçilerin tavrı çoğunlukça haksız bulunarak aborjin dansı figürü ile ilgililere gönderilmiş. Yani al sana gülme böyle olur. Bundan sonra artık ne olur ne olmaz doğrultusunda sözle değil, figürlerle karşılık verileceği söyleniyor. Aborjin dansında olduğu gibi. Hatta bayanların büyük çoğunluğu facebook kullanırken yaptığı yazışmalarda gülme işaretini yani :))))))))) bu işareti artık kullanmak istemediklerini, yerine aborjin dansındaki motifleri uygulamak niyetinde olduklarını iletiyorlar. Bu motifin henüz facebook sayfalarına düşmemiş oluşu sonucunda ise, gecikmeler şimdilik üzüntü işaretiyle sağlanıyor. Örnek ile açıklarsak; Sevgili babam bana yeni giyecek almış sözünün arkasına konulan :)))))))) işaret yerine :(((((((( bu işaret konulacakmış. Ben gülmüyorum haberiniz olsun. Peşine ise aborjin dansı figürü. Hani Emel Sayın’ın söylediği bir şarkı var. “Gülmek Sana Yakışıyor” bence bütün bayanlarımıza gülmek yakışıyor. Hangi fikirde olsa bile.

Senin ne haline gülmek be adam. Zam aldın %3 L. Çocuğunun okul masrafları el yakıyor. Bu belaya az kaldı L. Akaryakıtta dünya lideri olduk L. Muhalefet olarak büyük başarı elde ettiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından başarımızı noktalayacağız L. Apartmanlardaki balkonlar artık izinle yapılacak. Her önüne gelen balkon yapıp orada halka karşı şirin görünemeyecek L. Kadınlar kocalarından on metre geride, ağızları kapalı, burnundan nefes alarak yürüyecek L. Para mara zam mam artık yok. İMF’ye ödenen borçtan sonra artık yiyip yatma zamanı geldi. Geçiminizi aldığınız kadar kullanmayı öğrenin L. İnsanlarla birlikteliği sağlayın. Herkesi kardeş yaptık. Bu ülke herkesin L. Hey millet yakında seçim var herkesi sandığa bekliyoruz . İşareti bulamadım. Artık iaşeretinizi siz koyun.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Erol Yıldız - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.