HAYAT

Yüreğini fırtınalara teslim ettin rutin yolculuğunda. Gece derin ve buğulu bir karanlık içinde. Yine düşler yalnız, elemli ve kederli yokluğunda boğuluyor geceler.

Düşler ülkesinde bir peri, masallar anlatıyor yine. Masallar bile sessiz, duygular ölmüş ilim denizinde.

Fırtınalar yıkıyor önüne geleni. Yaşanmışlıklar bir bir gözden kayboluyor. Ömür çizgisi her güne bir çentik atarken; yeni bir şafak yine bilinmezliğe doğru yaklaşıyor.

Dalgalar yükseldikçe yükseliyor. Sondan başa doğru yutuyor adeta hatıraları. Zihninde ne varsa yerle bir oluyor. Zaman kavramı kaybolmuş. Geçmiş çivi gibi hafızalarda ama bu etrafımızda dönenler kim?

Hayatlar hayal gibi sanki. O bitmeyen yıllar ne zaman tükendi. Saçların bile solmuş, yüzünde yılların belgeleri fark edemediğin . Belki de fark edipte görmezden geldiğin.

Hey sevdalar ! Hey yaşanmışlıklar ! Neredesiniz? Sesiniz soluğunuz kesildi. Bu kadar zamandır birlikteydik ne vefasız çıktınız feryatları.

Hey gidi yıllar! Diyeceğimiz gün gelmeden dönüp arkamıza bir bakalım. Neredeydik nerelere geldik? Kimler vardı kimler kaldı? Yol daha çok uzun zannedenler gözünüzü açtınız ve kapattınız bu kadar yaşadınız da yaşadığınızdan ne anladınız?

Yanılgıya düşmeden, özünüzü yitirmeden dönüp arkanıza bir bakın. Vicdan çizginizi bir kontrol edin. Geçmişinizle helalleşin. Zira verdiğiniz nefesi bir daha alabilme garantimiz yok hiçbirimizin.

Hayatın farkında ve anın içinde kalabilmeniz dilekleriyle….

Esen Kalın.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Nihal Eker - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.