PASSOLİG mi DEDİNİZ?

“-Passolig, ön ödemeli kartıma para yükleyemiyorum, sürekli hata alıyorum; güvenlik ihlali olduğuna dair. Müşteri hizmetleriyle konuşmama rağmen bir çözüm bulamadım. Çok saçma sapan işleri var, para yükleyip alışveriş yapamıyorum.

- Microsoft otomatik ödeme ile Passolig kartımdan 30 lira çekmişti iadesini talep ettim 24-48 saat içerisinde iade gerçekleşecek, gerçekleşmezse ödeme sağlayıcınıza başvurun dendi. İade edilmedi haliyle. Passolige ve aktif banka ulaşmaya çalıştım ancak mailler iletilmedi telefon numarasını aradım açılmadı vs. Haliyle paramı geri almak istiyorum.

-PTT ve Passolig (Aktif Bank) 'tan şikâyetçiyim. Neredeyse 1 ay önce 30 Kasım'da yatırdığım 1.000 lira parayı yok ederek üstüne benim harcadığımı iddia eden Aktif Bank'taki yetkililer para bizde değil deyip PTT'ye suçu atarlar, PTT'ye giderim Aktif Bank'ı sorumlu tutarlar. Dilekçe’de verdim sonuç yok! Bugün savcılığa şikâyetçi olacağım.

-Kız arkadaşım kendi ve benim adıma yarın ki Galatasaray maçı için bilet almış. Kendi bileti tanımlanmış ama benim biletim Passolig kartım güncel olmadığı için tanımlanmamış. Ben kartımı güncellememe rağmen hala maç biletim tanımlanmadı.

-Passolig kartım üzerinde bulunan amblem başka takıma ait olduğu için tuttuğum takım maçlarına gidememekteyim.”

Bu şikâyetleri örnek olsun diye internetten seçtim. Daha niceleri var…

Öncelikle şunu belirteyim, passo kart uygulamasına karşı değilim. Ancak ülkemizdeki uygulamalar anormal sorunlarla yürüyor, Bolumuzda da…

Bir sorunda ben belirteyim;

Diyelim il dışından bir misafiriniz geldi,

Elindeki kart ta Beşiktaş kartı olsun.

Boluspor Ümraniye maçına gideceksiniz,

Ama misafirin kartı başka bir takımın kartı olduğu için maça girme şansı yok, ya da yanılmıyorsam misafir takım tribününe girmek zorunda kalacak…

Sonuç olarak, kart uygulamasında seyirciyi tribünden soğutan birçok hatalar yaşanıyor…

Bu hataların ortadan kalkmasını sağlamakta öncelikle kulüp yönetimlerine düşmektedir.

Kulüpler sorunları raporlandırmak ve muhatapları ile Passo lig veTFF ile oturup çözüm yoluna gitmelidirler…

Birçok arkadaşımın da boğazına kadar gelmiş durumda…

Demedi demeyin…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Aydın Hitit - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.