18 Temmuz’u Boluspor açıyor

1999 depremlerinde hasar gören ve o tarihten buyana yapılmayı bekleyen 18 Temmuz stadyumunda geçen yıl başlatılan çalışmalar sona erdi. Stadın açılışı bugün Boluspor-Fenerbahçe arasında oynanacak olan hazırlık karşılaşmasıyla açılacak.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz sene başlatılan 18 Temmuz Stadyumu'ndaki yenileme çalışmaları sona erdi. Yenilenen çimler ve stadyum modern bir görünüme kavuşan stadyumun açılışı 19 Temmuz Cuma (bugün) saat 18.00’de Boluspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan hazırlık karşılaşmasıyla yapılacak.

18 TEMMUZ STADYUMU BOLUSPOR İLE AÇILACAK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzcelilerin uzun süredir beklediği 18 Temmuz Stadyumunun açılışının Boluspor-Fenerbahçe müsabakası ile açılacağını ifade etti. 18 Temmuz Stadyumunda, basının karşısına geçen İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “Son 1,5 senedir, öncelikle uzun süredir beklenen 2 bin 500 kişilik maraton tribününün inşaatını tamamladık. Aynı sürede içinde çimleri tamamen yeniledik ve atletizm pistini de değiştirdik. Kale arkası tribününü koltuklandırdık. Basın tribünü yaptık ve stadyumumuzu soyunma odalarına kadar yeniledik. Düzce’ye modern bir stadyum kazandırdık” ifadelerinde bulundu.

19 Temmuz Cuma (bugün) saat 18.00’de Boluspor ile Fenerbahçe müsabakasının biletlerinin 20-25 ve kale arkasının da 10 TL olacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, stadyumun açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı da davet ettiklerini kaydetti.

GENÇLİK MERKEZİ CUMA GÜNÜ AÇILIYOR

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi, şehir merkezindeki yeni binasına bugün saat 16:00’da geçecek. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzce şehir merkezindeki modern gençlik merkezi açılışına tüm gençleri ve Düzcelileri davet etti. Ziraat Bankası karşısındaki yeni binada, gençlik merkezi faaliyetlerinin yürütüleceğini kaydeden İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “Bildiğiniz üzere Kiremitocağı Mahallesinde yeni gençlik merkezi inşaatımız sürüyor. Şu anda 4202 olan gençlik merkezi üyemizi daha modern bir binada istedikleri her oyunu oynamaları ve kursu alabilmeleri için tahsis ettik. Yeni binamızın açılışını bugün saat 16:00’da gerçekleştireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Şehir merkezindeki yeni gençlik merkezinde müzik, ebru, resim odaları bulunurken oyun odasında playstation, xbox, jenga, tabu, yapboz, scrubble, mangala gibi oyunlar da oynanabilecek. Bilgisayar, tiyatro, halkoyunları, model uçak kursları için özel odalar ayrıldı. Öte yandan matematik, Türkçe, İngilizce, Fizik, Kimya gibi dersler de brifing odalarında ve dersliklerde verilecek.

18 Tem 2013 - 22:13 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.