1.94’lük stoper denenmeye geldi

Boluspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlarken bir yandan da transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, Alim, Renato ve Franco’nun yerine Sırbistan uyruklu stoper Milan Milanovic’i denemeye aldı.


HABER:Esra Öztürk

Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan Boluspor’da, transfer harekatı tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı Beyazlılar a transfer komitesi takımdan ayrılan oyuncuların yerini doldurmak için tüm gayretleriyle çalışıyor. Boluspor, takımdan ayrılan Alim Öztürk, RenatoArapi ve PedroFranco’nun yerini doldurmak için stoper bölgesine denenmek üzere Sırbistan’dan 1.94’lük futbolcu getirdi. Sırbistan uyruklu stoper Milan Milanovic yeni sezon hazırlıklarının ilk çalışmasında denenmek üzereBoluspor ile antrenmana çıktı. 1.94 boyunda olan Milan Milanovic 27 yaşında. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, SIRP oyuncuyu bir süre denedikten sonra kararını verecek.

04 Tem 2018 - 14:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.