1.Ligde Son Durum

Spor Toto 1. ligde 33. hafta sona ererken ligde yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Haber: Aysun Beykoz

Geçtiğimiz hafta Karabükspor'dan sonra Afyonspor ve Elazığspor lige veda ekipler olurken, bu hafta Gençlerbirliği ve Denizlispor süper lige ismini yazdıran ekipler oldular. Son haftaya girilirken Hatayspor ve Osmanlıspor Play-Of'u garantileyen takımlar oldular. Süper ligin son bileti için Altınordu, Gazişehir Gaziantep ve Adana Demirspor'dan ikisi son haftaya ümitli giren takımlar oldular. Son haftada Altınordu Giresun deplasmanına gidecek. Adana Demirspor Gençlerbirliği ile Ankara'da karşılaşacak ve Gazişehir Gaziantep Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak. Üç takımında son hafta maçlarını kazanması halinde Altınordu ve Gazişehir Gaziantep play-of oynamaya hak kazanacak.

SÜPER LİGDEN İLK AKHİSAR GELDİ

Süper ligden düşen Akhisarspor Spor Toto 1. Ligin yeni ekibi olurken, Göztepe, Bursaspor ve Erzurumspor'dan iki takım süpe rligden düşmeye en yakın ekipler.

2. LİGDEN MENEMEN BELEDİYESPOR VE KEÇİÖRENGÜCÜ GELDİ

2. Ligden Keçiörengücü ve Menemen Belediyespor Spor Toto 1. lige dürek yükselen takımla rolurken, devam eden play-of maçlarının ardından 2. ligden son çıkacak takım belli olacak.

13 May 2019 - 10:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.