3 maçta 7 gol yedik!

Tecrübeli eldiven Eser Altın’ın sakatlanması Boluspor’a pahalıya patladı. Kırmızı beyazlı ekip son üç haftada kalesinde tam 7 gol gördü.   Üç haftadır kazanamayan ve iki haftadır da...

Tecrübeli eldiven Eser Altın’ın sakatlanması Boluspor’a pahalıya patladı. Kırmızı beyazlı ekip son üç haftada kalesinde tam 7 gol gördü.

Üç haftadır kazanamayan ve iki haftadır da sahadan yenik ayrılan Boluspor’da moraller iyice bozuldu. Boluspor, kaybettiği puanlar kadar kalesinde gördüğü gollerle de şok oldu. Sezon başından bu yana kupa maçı da dahil 7 maç oynayan takım kalesinde 14 gol gördü. Rakip fileleri ise 9 kez havalandıran takımımızda kaleci Eser Altın’ın sakatlanmasından sonra kaptan Serdar Kulbilge’nin formsuzluğu dikkat çekti.

Serdar’ın formsuzluğu

Samsunspor maçında sakatlanan Eser Altın’ın ilk 11’de forma giydiği maçlarda Boluspor kalesinde sadece 2 gol görürken, Serdar Kulbilge’nin görev aldığı üç maçta ise filelerimiz 7 kez havalandı. İstatistikler, kaleci Eser’i mumla aradığımızı gözler önüne sererken, üçüncü kaleci Beycan ise tek maçta görev alarak kalesinde 2 gol gördü. Kalesinde devleşen Eser’in sakatlanması Boluspor’a 3 haftada 7 puana mal oldu.

Tecrübeli file bekçisi Eser Altın, Çaykur Rizespor karşılaşmasını nişanlısı Aysu Kaya’yla birlikte tribünden izledi. Aysu Kaya, nişanlısına moral verebilmek için sürekli gülücükler saçarken, Eser’in ise dalgın ve üzgün hali dikkat çekti.

07 Eki 2012 - 20:52 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.