51 YILLIK REKABETTE 56. KEZ

PTT 1. ligin 5. haftasında Boluspor ezeli rakibi Samsunspor'u konuk ediyor. Zorlu mücadele yarın saat 17:00'da Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

HABER: Erdal TANRIVERDİ
Ligde zirveyi zorlayan Boluspor son 2 maçta 5 puan kaybetse de Samsunspor maçı ile yeniden bir çıkışa başlamak istiyor. Bu sezon iyi maçlar çıkaramayan Samsunspor ise hafta içinde teknik adam değişikliğine gitti. Boluspor'un tarihi rakiplerinden olan Samsunspor ile Boluspor tarihlerinde 56'ıncı kez karşı karşıya gelecekler. 1966-1967 sezonunda başlayan rekabette Boluspor 25 kez rakibini mağlup ederken Samsunspor 20 kez kazanmasını bildi. 10 mücadele ise beraberlikle sona erdi. Boluspor'un ev sahibi olduğu maçlarda ise ekibimiz 19 kez gülen taraf olurken, 5 mücadelede rakibine üstünlük kuramadı. Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçlarda 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

23 Eyl 2016 - 13:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.