6 taraftar alkole takıldı

PTT 1. Ligde oynanan Adanaspor-Boluspor ve Adanaspor-Adana Demirspor maçlarında 7 kişi hakkında adli işlem yapıldığı bildirildi   Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 24 Mart'ta Adanaspor ile Boluspor...

PTT 1. Ligde oynanan Adanaspor-Boluspor ve Adanaspor-Adana Demirspor maçlarında 7 kişi hakkında adli işlem yapıldığı bildirildi

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 24 Mart'ta Adanaspor ile Boluspor arasında oynanan karşılaşma öncesi ve sonrasında alınan etkin güvenlik önlemleri sayesinde müsabakanın sorunsuz bir şekilde tamamlanmasının sağlandığı belirtildi. Önlemler çerçevesinde kimlikleri tespit edilen 3 kişiye taşkınlık çıkarmaktan, 3 kişiye kötü ve çirkin tezahüratta bulunmaktan, 1 kişiye de daha önce oynanan Adanaspor-Adana Demirspor maçında taşkınlık çıkarmaktan “6222 sayılı Sporda Şiddetin ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” çerçevesinde adli işlem yapıldığı kaydedildi. Ayrıca müsabaka öncesinde yapılan aramalar neticesinde de çeşitli yanıcı, yakıcı, ezici, yaralayıcı madde ve alet ele geçirildiği, gerekli işlemlere başlandığı duyuruldu. Müsabaka öncesinde stadyuma giriş turnikelerinde 6 kişiye yapılan muayenede alkollü olduğu tespit edilen 1 taraftarın da stada alınmadığı ifade edildi.

27 Mar 2013 - 20:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.