“En Onbir” ödülü Çokşirin’e

Her yıl Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen, “En Onbir” ödülüne, 2011 yılında Bolu ASKF Başkanlığı tarafından Cahit Çokşirin layık görüldü....

Her yıl Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen, “En Onbir” ödülüne, 2011 yılında Bolu ASKF Başkanlığı tarafından Cahit Çokşirin layık görüldü. Çokşirin ödülünü Antalya’da düzenlenen törende aldı.

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Antalya’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri ile Askf Başkanlarının ortak katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Cahit Çokşirin ödülünü Spor Genel Müdürü ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan’dan aldı. Toplantıda bulunan Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen ile Bolu Askf Başkanı Naci Parlak da bu anlamlı günde Çokşirin’i yalnız bırakmadılar.

20 Nis 2012 - 13:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.