A2’ler Karabük deplasmanında

Ligde geçen haftayı Manisaspor mağlubiyetiyle kapatan Boluspor A2 takımı 12.hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak.   Geçen hafta aldığı galibiyetle mağlubiyetle 3 haftalık galibiyet...

Ligde geçen haftayı Manisaspor mağlubiyetiyle kapatan Boluspor A2 takımı 12.hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak.

Geçen hafta aldığı galibiyetle mağlubiyetle 3 haftalık galibiyet serisi sona eren Boluspor A2 takımı bugün saat 13.30’da Karabük Safranbolu Stadyumu’nda ile karşı karşıya gelecek. Karabükspor ile Boluspor’u karşı karşıya getirecek olan mücadeleyi Sait Tuzcu yönetecek. Tuzcu’nun yardımcılıklarını ise Saime Akar ve Gökhan Coşar yapacak. Maçın 4.hakemlik görevini ise Samet Tuncer yapacak. Mücadele öncesinde Boluspor 11 puanla 8., Karabükspor ise 19 puanla 2.sırada yer alıyor. Ekibimiz bu maçtan sonra 13.haftayı (BAY) geçecek.

11 Kas 2012 - 18:19 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.