A2’ler Manisa deplasmanında

Ligde son 3 haftayı galibiyetle geçen Boluspor A2 takımı 11.hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak.   Üst üste aldığı galibiyetlerle moral kazanan Boluspor A2 takımı bugün saat...

Ligde son 3 haftayı galibiyetle geçen Boluspor A2 takımı 11.hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak.

Üst üste aldığı galibiyetlerle moral kazanan Boluspor A2 takımı bugün saat 13.30’da Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde Manisaspor ile karşı karşıya gelecek. Manisaspor ile Boluspor’u karşı karşıya getirecek olan mücadeleyi Nedim Gülgü yönetecek. Gülgül’ün yardımcılıklarını ise Arda Darcan ve Hakan Betaş yapacak. Maçın 4.hakemlik görevini ise Hamza Onur Zengin yapacak. Mücadele öncesinde Boluspor 11 puanla 7., Manisaspor ise 9 puanla 11.sırada yer alıyor. Ekibimiz bu maçtan sonra 12.haftada 12 Kasım Pazartesi günü saat 13.30’da Karabükspor’a konuk olacak.

05 Kas 2012 - 19:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.