Abak "Beş transferle transfer dosyasını kapatacağız"

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak yapılan ve yapılması planlanan transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca başkan Abak Boluspor'un hedefini ilk altı olduğunu söyledi.

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Abak, Spor Toto Süper Lig ekibi Torku Konyaspor'dan sol bek oyuncusu Özgür Özkaya ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Boluspor'un sol bek oyuncusu olan Cengiz Umut Meraş'ın yerine oyuncu almak istemediklerini ifade eden Abak, "Ama sol bekte yedeğimiz yoktu. Onun için sol beke bir tane yedek aldık. Stoper anlamında da Ramazan Sal ile yollarımızı ayıracağız. Onun yerine Balıkesirpor'dan Hasan Hatipoğlu ile anlaştık. Giresunspor'da orta saha oyuncusu Arif Şahin ile de anlaşma boyutundayız. Bir forvet ve bir tane de ön libero alacağız. Beş transferle transfer dosyasını kapatacağız" diye konuştu. Abak, yabancı transfer konusunda Hollanda'dan bir futbolcuyla görüşmelerin devam ettiğini, tecrübeli forvet oyuncusuyla transferin cuma günü netleşeceğini ifade etti. "İkinci yarıda daha dikkatli maçlar çıkartırsak ve 48-50 bandında bir puan toplarsak ilk altıya girme şansımız çok yüksek olur" diyen Abak, "Şu anda Boluspor'un tek hedefi var o da ilk altı. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. İkinci yarı daha iyi bir Boluspor göreceksiniz sahada. Mücadeleden, giydiği formanın hakkını veren, kazanmak için çaba sarf eden bir Boluspor" dedi. Takımın kamp çalışması hakkında da bilgi veren Abak, şunları kaydetti: "Antalya kamp iyi başladı. Yabancı oyuncular da kampa geldi. 10 Ocak tarihinde Bursaspor ile Ziraat Türkiye Kupası maçımız var. 8 Ocak tarihinde kamptan çıkmamız gerekiyor. 13 Ocak tarihinde de içeride maçımız var. Bu nedenle kamp dönemi bizim için çok kısa sürecek. Verim anlamında inşallah bir sıkıntımız olmaz." SPOR MERKEZİ

05 Oca 2016 - 16:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.