Abat “Ben İstikrardan yanayım”

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrasında Serhat Güller’in istifasını isteyen taraftarlara, “Ben istikrardan yanayım. İstifa falan bunlar işin kolay tarafı. Bu köprünün altından...

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrasında Serhat Güller’in istifasını isteyen taraftarlara, “Ben istikrardan yanayım. İstifa falan bunlar işin kolay tarafı. Bu köprünün altından çok sular akacak” dedi.

Abdullah Abat, Ç.Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Kimse bir mağlubiyet sonrasında benden kolay şeyler beklemesin. Ben istikrardan yanayım. Futbolda her sonuç var. Tribünlerin tepkisini anlıyorum. Biz bir yola çıktık ve bu yolda ekibimizle gideceğiz” diye konuştu.

ÇOK SULAR AKACAK

“Bu köprünün altından çok sular akacak” diyerek sözlerine devam eden Abat, “Biz işimize bakıyoruz. Her takımda böyle şeyler olur. Maçta sayısız gol pozisyonuna girdik ve kaçırdık. her şeyin güzel olacağına inancım tam. Kimse bizden birilerinin istifasını istemesin. Bu zorlu yolda taraftarımızın da sabırlı olmasını istiyoruz” dedi.

07 Eki 2012 - 20:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.