Abat “Hedefimiz 3 maçta 9 puan”

Boluspor kulüp başkanı Abdullah Abat, son 3 maçta 9 puan alarak ligin ilk yarısını iyi bir sıralamada bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.   Abat, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bucaspor...

Boluspor kulüp başkanı Abdullah Abat, son 3 maçta 9 puan alarak ligin ilk yarısını iyi bir sıralamada bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Abat, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bucaspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Oğuz Çetin gözetiminde sürdürdüklerini belirterek, zorlu geçecek Bucaspor karşılaşmasından 3 puan hedeflediklerini bildirdi.

Teknik direktör Oğuz Çetin'in takımı tanıma aşamasında olduğunu ifade eden Abat, “Oğuz hocanın yapacakları ve takımı yönlendirmesi açısından, taktiksel anlamda çok erken bir zaman. Hocamız Bucaspor maçında ve daha sonraki maçlarda taktiksel anlamda etkisini gösterecektir. Bucaspor maçında gol atmamız şart artık” diye konuştu. Abat, tek dezavantajlarının üst üste 2 maç alamamaları olduğunu anlatarak, bunu başarmaları durumunda sorunun ortadan kalkacağını kaydetti.

Takım olarak 3 maçta 9 puan alarak ligin ilk yarısını iyi bir sıralamada bitirmeyi hedeflediklerini dile getiren Abat, lige verilen arada iyi bir kamp dönemi geçirerek daha başarılı bir duruma geleceklerini ifade etti.

07 Ara 2012 - 17:57 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.