Abdulsamet Niğde'ye transfer oldu

Pazar günü Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak olan Niğde Belediyespor sezon öncesi transfer sürecinde 8 yeni ismi takıma kazandırdı. Bolusporlu Abdulsamet de Niğde ekibine transfer oldu.

Sivas 4 Eylülspor’dan sağ bek Gökhan Özer, Erzinspor’dan Rıdvan Çelik, Meskispor’dan Hakan ve Güray Kula’yla, Yeşil Bursaspor’dan Selcan Pekkanlı , Ankara Adliyespor’dan, Boluspor’un oyuncusu Abdulsamet’le, Bursa Nilüferspor’dan, Konyaspor’un oyuncusu İbrahim Ayan bu sezon Niğde Belediyespor forması giyecek olan futbolcular. Geçen sezon harcadıkları paranın 3 katını harcadıklarını belirten Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, “ Bunu zaten kamuoyu da biliyor, taraftarlarımızda biliyor ve diğer takım kulüpleri de biliyor. Şuan ligde 4 tane takımdan 3. lig takımlarından en iyi transfer yapan takımlardan bir tanesiyiz. İnşallah 3.lig’in en iyi ve zorlu takımı Niğde Belediyespor olarak gözüküyor ve bunu diğer rakipler tarafından da gözüküyor” diye konuştu.
SPOR MERKEZİ

27 Ağu 2015 - 19:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.