Abdurrahim’in hedefi büyük

Trabzonspor’dan TFF 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor’a kiralanan genç oyuncu Abdurrahim Dursun, yeni takımına Süper Lig yolunda katkı sağlamak istediğini söyledi.

Haber: Ceylan Beykoz

Ümit Milli Takım forması giyen genç oyuncu, hedefinin A Milli Takım’a yükselmek olduğunu belirtti. Bordo-mavili ekipten bir sezonluğuna Royal Hastanesi Bandırmaspor’a kiralanan sol bek oyuncusu Abdurrahim Dursun, Balıkesir ekibinde iyi bir sezon geçirerek hedefleri olan Süper Lig’e yükselmek istediklerini söyledi. 21 yaşındaki Ümit Milli Takım oyuncusu, “Bu sezon Bandırmaspor formasıyla güzel bir sezon geçirmeyi umuyorum. Hedefleri olan bir camia. Burada çok güzel karşılandım. Hem başkanımız, hem yöneticilerimiz güzel ağırladılar. Takımıma kısa sürede adapte olup, Süper Lig yolunda önemli katkılar sağlamak istiyorum. Kariyer hedeflerim arasında Ümit Milli Takım’dan sonra tabii ki her Türk futbolcunun hedefi olan A Milli Takım var. Kendimi sürekli geliştirerek bu hedefime de ulaşmak istiyorum” dedi. Genç oyuncu, bu sezon Trabzonspor formasıyla Beşiktaş karşılaşmasında 45 dakika forma giyerken, Denizlispor müsabakasında ise 90 dakika görev aldı.

04 Eki 2020 - 13:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.