Akademide bu hafta üç karşılaşma oynanacak

Bu hafta sonunda akademi liglerinde yine birbirinden heyecanlı maçlar futbolseverleri bekliyor. Geçen sezonlarda olduğu gibi yine bu sezonda başarılı bir grafik çizen Boluspor U21 takımı ile U19 takımı kendi sahasında 1461 Trabzon’u konuk ederken, Boluspor U17 takımı ligin son haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Haber: Volkan YILMAZ

Bu hafta sonunda akademi liglerinde yine birbirinden heyecanlı maçlar futbolseverleri bekliyor. Geçen sezonlarda olduğu gibi yine bu sezonda başarılı bir grafik çizen Boluspor U21 takımı ligin 24.haftasında kendi sahasında 1461 Trabzon takımını konuk edecek. Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan fakat ikinci yarıda düşüş yaşayan kırmızı beyazlılar üç haftalık mağlubiyet serisinin ardından geçen hafta Şanlıurfaspor’u kendi sahasında mağlup ederek kötü gidişe dur dedi. Bu hafta yine kendi sahasında karşılaşacak olan Boluspor U21 takımı 1461 Trabzon’u da devirerek galibiyet serisi yakalamak ve tekrar üst sıralara yerleşmek istiyor. 6 Mart Pazar günü Karaçayır Spor Tesislerinde oynanacak mücadele saat 13:30’da başlayacak.

Boluspor U19 galibiyet peşinde

Bu sezon ligin ilk yarısında istenilen başarıyı yakalamayan fakat ligin ikinci yarısında oynadığı futbolla beğenileri toplayan ve üst sıralara doğru tırmanmaya başlayan Boluspor U19 takımı ligin 24.haftasında kendi sahasında 1461 Trabzon takımını konuk edecek. Geçen hafta yine kendi sahasında Şanlıurfaspor’u konuk eden Boluspor U19 takımı bu sezonun en farklı skorlarından birine imza attı. Adeta Şanlıurfaspor kalesine gol olup yağan kırmızı beyazlılar sahadan 9-1 galip ayrılarak haftayı kayıpsız kapatmıştı. Bu çıkışını sürdürmek isteyen Boluspor U19 takımı 1461 Trabzon takımını da yenerek rakibini evine eli boş döndürmek istiyor. Tüm hesapların üç puan üzerine yapıldığı bu zorlu mücadele 6 Mart Pazar günü Karaçayır Spor Tesislerinde oynanacakken, karşılaşma saat 11:00’de başlayacak.

U17’ler son hafta İstanbul’da

Coca Cola Gelişim Ligleri U17 Elit Akademi Liginde mücadele eden Boluspor U17 takımı ligin son haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir U17 takımı ile karşı karşıya gelecek. Ligde güçlü takımlarla mücadele eden Boluspor U17 takımı geride kalan 21 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik, 13’de mağlubiyet alarak topladığı 18 puanla 10.sırada yer aldı. Geçen hafta Samsunspor’u kendi sahasında 3-2 mağlup ederek haftayı kayıpsız kapatan kırmızı beyazlılar, son hafta ligde 9 puan ile 11.sırada bulunan Medipol Başakşehir U17 takımına konuk olacak ve ligi galibiyet ile sonlandırmak istiyor. 6 Mart Pazar günü Başakşehir A.Ş. 3 nolu sahada oynanacak mücadele saat 12:00’de başlayacak.

Coca Cola Gelişim Liglerinde mücadele eden Boluspor’un diğer akademi takımlarından U16, U15 ve U14 yaş grupları haftayı bay geçecek.

04 Mar 2016 - 13:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.