Akbaş “BAL Ligine çıkmak istiyoruz”

Bolu Amatör Küme takımlarından Özel İdare spor kulübünün takım Antrenörü Enver Aydın Akbaş, alınan şampiyonluğun ardından gazetemize açıklamalarda bulundu.   Özel İdere takım antrenörü...

Bolu Amatör Küme takımlarından Özel İdare spor kulübünün takım Antrenörü Enver Aydın Akbaş, alınan şampiyonluğun ardından gazetemize açıklamalarda bulundu.

Özel İdere takım antrenörü Evren Aydın Akbaş, çok iyi hazırlanıp Geredespor’u yenerek BAL ligine çıkacağız”dedi. Maçın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşayan antrenörü Akbaş “Mudurnuspor ile oynadığımız şampiyonluk maçı biraz zor oldu ama kazanmayı bildik. Bölgesel olan BAL ligini hak ediyoruz. İyi bir kadromuz mevcut. BAL Ligine katılabilmek için oynayacağımız Geredespor maçına kadar çok iyi bir hazırlık yapacağız. Daha çok çalışarak Gerede maçına hazırlanacağız. Geredeyi de yenip Bölgesel lige çıkmayı istiyoruz. Finansman olarak sıkıntımız yok. Her türlü desteği İl Özel idare bizlere sağlayıyorlar. Desteklerinden dolayı İl Özel İdaremize teşekkür ediyorum. Maçı gergin ve stresli bir ortamda oynanmasını istemezdik. Saygısızlığımız olduysa affımızı diliyoruz” dedi.

26 Mar 2012 - 20:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.