Akkent Toar Yapı finalde

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen Veteranlar Futbol Turnuvasında son şampiyon Akkent Toar Yapı yarı finalde Jotun Hisarspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda 2 gol bulan Akkent Toar Yapı mücadeleyi 2-0 kazanarak adını finale yazdıran ilk takım oldu.


HABER:S.Özge Yücel

Cezmi Oflaz adına gerçekleştirilen 13’üncü Veteranlar Futbol Turnuvasındafinalin adı belli oldu. 16 Temmuz Pazartesi Karaçayır Spor Tesislerinde saat 19:30’da başlayan yarı final ilk maçında son şampiyon Akkent Toar Yapı bu sezonun flaş takımlarından Jotun Hisarspor ile karşı karşıya geldi. Turnuvanın bir numaralı favorisi olarak gösterilen son şampiyon Akkent Toar Yapı mücadeleye etkili başlayan taraf oldu. Savunma yaparak kontra ataklarla gol arayan Jotun Hisarspor’a karşı etkili baskılı bir oyun sergileyen Akkent Toar Yapı aradığı golü 14.dakikada buldu. Atak yönüne göre sol kanattan korner kullanan Akkent Toar Yapı’da arka direkte kendini unutturan Bülent Biçer düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da rakip kalede etkili pozisyonlar yakalayan Akkent Toar Yapı’da 24.dakikada bir kez daha sahneye çıkan Bülent farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda iki takım golcüleri de sessiz kaldı ve karşılaşmayı Akkent Toar Yapı kazanarak adını finale yazdıran ilk takım oldu.

17 Tem 2018 - 12:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.