Alex'ten ağza alınmayacak sözler!

Boluspor ile oynanan maçta oyuna girdikten 5 dakika sonra kırmızı kart gören Alex, sosyal medyada bir taraftarla küfürlü bir şekilde atıştı.

Deplasmanda Boluspor'a 3-1 kaybeden Yeni Malatyaspor'da Alex, 79'da oyuna girmiş ve 84'te kırmızı kartla ihraç edilmişti. Maçın ardından Alex'in kırmızı kart görmesine sinirlenen bir taraftar, sosyal medya üzerinden Alex'e, "Mutlu musun? Gö..m. Yüreğinle oyna" diye yazdı. Taraftarın bu serzenişine çok sinirlenen Brezilyalı, ağza alınmayacak küfürlerle karşılık verdi. Bunun üzerine taraftar, para için oynadığını söyleyince Alex de "3 aydır para alamıyoruz, nerede para?" diye karşılık verdi. Bu olay üzerine yönetim ve federasyonun nasıl bir karar alacağı büyük merak konusu.

Spor Merkezi

27 Ara 2015 - 17:36 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.