Ali Akman'dan veda mesajı

Bursaspor'dan ayrılan ve sezon sonunda Almanya Ligi ekiplerinden Eintracht Frankfurt adına ter dökmeye başlayacak olan Ali Akman, yeşil-beyazlı kulübe ve taraftarlarına veda mesajı yayınladı.

Haber: Aysun Beykoz

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’la yollarını ayıran Ali Akman, sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

Devre arasında Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt’la yeni sezondan itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık sözleşmeye imza atan 18 yaşındaki futbolcu, bu transferi sonrası Bursaspor Kulübü tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Yeşil-beyazlı kulüp, 1 Mart itibariyle ise Ali Akman’la anlaşıp sözleşmesini feshetti. Bursaspor’la yollarını resmen ayrılan Ali Akman şu açıklamayı yaptı:

“Hayallerimin ilk adımı olan Bursaspor'dan, hedef merdivenlerimi çıkmak üzere ayrılıyorum. Burada bulunduğum süre boyunca, Bursaspor forması için sahada terimin son damlasına kadar savaştım. Yeşil-Beyaz renklere layık olmayı hep kendime ilke edindim. Şimdi ise yeni bir sayfa açma vakti geldi. Vakıfköy'de geçirdiğim zaman zarfında gelişimimde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

05 Mar 2021 - 09:18 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.