Ali Beykoz Denizli BBSK ile anlaştı

Futbol kariyeri boyunca bir çok başarılara imza atan ve ardından da futboldan hiç kopmayan bir dönem Boluspor teknik direktörlüğünü de başarılı şekilde yapan Ali Beykoz, Denizli BBSK’ının başına geçerek yeni takımının başarısı için mücadele edecek.

Ali Beykoz Denizli BBSK ile anlaştı
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Erdal Tanrıverdi

9 haftada 3 hoca değiştiren Denizli BBSK, 4.teknik adam olarak Ali Beykoz ile anlaştı. Spor Toto 3.lig 3.grupta sezona 2 milyon lira harcayarak 18 transfer yapıp, şampiyonluk parolası ile başlayan ancak ligde 5 puanla 14. sıraya gerileyen Denizli BBSK, 9 haftada 3 hoca değiştirdi. Denizli BBSK Kulüp Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yaptığımız araştırmalar sonucunda takımı sırtlayacak, başarı için çalışmaya hazır, ligi tanıyan Ali Beykoz ile anlaştı.

Lige Bülent Demirkanlı ile başlayan 4.hafta Beyhan Çalışkan’a görev veren, 7.hafta sonunda Çalışkan’ı da gönderip Gökhan Kaynak ile anlaşan Denizli BBSK, 2 hafta çalıştığı Kaynak ile yollarını ayırıp 52 yaşında ki Ali Beykoz ile anlaştı.

Bolu'nun dışarda çalışan tek teknik adamı

Geçen sezon Kırıkhanspor’da çalışan ve düşme hattında ki takımı ateş hattından çıkaran, diğer takımlarda çalışırken kazandıklarını Bolu'ya harcayan Beykoz, ilk kez Ege Bölgesi’nde çalışacak. Dün sözleşme imzalayan Beykoz, öğleden sonra kırmızı beyazlılarla ilk antrenmanına çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Akın Çelik, Ali Beykoz’un 3.ligi bilen deneyimli bir ekibe sahip olduğu için tercih ettiklerini söyledi. Boluspor, Konyaspor, Adanaspor, Bursaspor, Zonguldakspor ve Denizlispor’da futbol oynayan Beykoz, Boluspor, Düzcespor, Kırşehirspor, Alibeyköyspor, Siirtspor, Gölcükspor ve Kırıkhanspor’da teknik direktörlük yaptı. Bolu’dan yetişen ve teknik direktörlük yaptı. Geçmişten günümüze şehir dışında çalışan ilk hoca olarak Mehmet Başaygün oldu. Başaygün’den sonra Bolu’dan çıkıp başka takımları çalıştıran diğer bir teknik adam olarak Ali Beykoz bulunuyor. Anlaştığı takımlara Bolu’dan yetişen genç oyuncuları da götüren ve onları Türk Futboluna kazandıran Ali Beykoz başarılarıyla göz kamaştırıyor. Bolu Olay-Gündem Gazetesi olarak, dün yeni takımına imza atan Teknik Direktör Ali Beykoz’a başarılar diliyoruz.

02 Kas 2016 - 11:37 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.