Alpaslan Tahsin, Yılport Samsunspor’da

Avrupa kulüplerinin yakından ilgilendiği Alpaslan Tahsin, Yılport Samsunspor’da. 16 yaşındaki futbolcu Yılport Samsunspor altyapısında kariyerini sürdürecek.


Haber: Volkan Yılmaz

Yunanistan’ın PAOK Komotini takımında yetişen aslen Batı Trakya Türkü olan genç yıldız adayı Alpaslan Tahsin, Yılport Samsunspor altyapısında kariyerini sürdürecek. Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’ın son yıllarda genç futbolculara gösterdiği ilgi ve takıma kazandırma projesi kapsamında, birçok Avrupa kulübünün gelişimini yakından izlediği Alpaslan Tahsin de Yılport Samsunspor altyapısına transfer edildi. Futbol kariyerini Samsunspor Futbol Akademisi’nde ve genç takımlarında sürdürecek olan 16 yaşındaki futbolcu, yaz döneminde Yılport Samsunspor genç takım kampında gösterdiği performansla kulübün dikkatini çekmişti. Avrupa’da “Genç yetenek avcısı” olarak da bilinen İspanyol menajer Monchi’nin gözetiminde Sevilla kamplarına da katılan Tahsin ile Lazio, Fiorentina, Bologna da yakından ilgileniyor. Tahsin için İtalyan spor basını da daha önce “Joker gibi 10 numara” yorumunu yapmıştı. Genç oyuncu Tahsin, eğitimini de Samsun’da tamamlayacak.

23 Eki 2020 - 20:55 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.