Alt Yapı meyvelerini veriyor

Sezon başı İnkılap İlköğretim Okulu Bayan Voleybol takımını bünyesine katarak Bolu Belediyespor’un alt yapısı olan geleceğin sultanlarından Hamiyet Büşra Kışlak’tan sonra Hacer Akman (1998) ve Derya Yavuzaslan (1999) A takımla antrenmanlara başladı.

2015-2016 Sezonu öncesi yapılanmaya giden ve ilimizi 3.ligde temsil eden İnkılap İlköğretim Okulu Bayan Voleybol Takımını bünyesine katarak alt yapısı yapan Bolu Belediyespor Kulübüm, sezon başı alt yapıdan A takıma çıkardığı Hamiyet Büşra Kışlak’tan sonra alt yapıdaki çalışmalarıyla ve oyunlarıyla göz dolduran Hacer Akman’ı ve Derya Yavuzaslan’ı A takıma çıkarttı. A Takım hocası İsmail Yengil’in verdiği rapor doğrultusunda zorlu Samsun 19 Mayıs Gençlik ve Spor maçı öncesi alt yapıdan 1998 doğumlu Hacer Akman ile 1999 doğumlu Derya Yavuzaslan’ı A takım antrenmanlarına alarak geleceği yatırım yapıyor. Hafta başından buyana A takımla birlikte antrenmanla çıkan genç oyuncular, antrenmanlardaki çalışmalarıyla hocalarının gözüne girmeye çalışırken önümüzdeki yıllarda Bolu Belediyespor A takımına uzun yıllar hizmet edeceklerine inanıyorlar.

Spor Merkezi

15 Oca 2016 - 18:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.