Altay'da kaleci Gökhan liste başı

SPOR Toto 1. Lig'de sezon bitmeden gelecek yılın hazırlıklarına başlayan Altay'da yönetim dış transferde kaleci Gökhan Değirmenci'yi liste başı yaptı.

Haber: Gökhan Aksoy

Siyah-beyazlılar, Boluspor'la sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek tecrübeli file bekçisiyle sezon biter bitmez masaya oturmayı planlıyor. Gökhan'ın da altyapısından yetiştiği Altay'a dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. İzmir temsilcisi, devre arasında da deneyimli eldivenin transferi için nabız yoklamıştı. Futbola başladığı Altay'da profesyonel olan kaleci Gökhan, ardından Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Göztepe, Gaziantepspor kulüplerinde görev aldı. Süper Lig'de 80, 1. Lig'de 113 müsabakada oynayan 30 yaşındaki usta kaleci son 2 sezonda Boluspor formasını terletti. Kaleci Gökhan’ın İzmirli olması ve İzmir’de bir işyerinin bulunması bu transferin kolaylaşmasını sağlayacak gibi görünüyor.

10 May 2019 - 10:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.