Altay’dan iki isme veto

Volkan Şen ve Sercan Yıldırım menajerleri tarafından ligin 5.haftasında Boluspor’a konuk olacak olan Altay'a önerildi ancak siyah-beyazlıların bu tekliflere olumsuz yanıt verdi.

HABER:Gökhan Aksoy

Spor Toto 1'inci Ligin 5.haftasında Boluspor’a konuk olacak olan Altay'ın transfer döneminin son gününde iki yıldız futbolcuyu kapıdan geri çevirdiği öğrenildi. Süper Lig'in deneyimli oyuncularından Sercan Yıldırım ve Volkan Şen'in menajerleri aracılığıyla Altay'a önerildiği ancak siyah-beyazlıların bu tekliflere olumsuz yanıt verdiği belirtildi. Son olarak Bursaspor'da forma giyen usta golcü Sercan ve Atiker Konyaspor formasını terleten Volkan, hiçbir kulüple anlaşamayınca boşta kaldı. Altaylı kurmayların mevcut kadroyu yeterli bulmaları nedeniyle iki oyuncuyu almaya sıcak bakmadığı ifade edildi.Bursaspor'un Süper Lig şampiyonluğundaki kadrosunda yer alan iki milli oyuncudan Sercan, Galatasaray'da, Volkan ise Fenerbahçe ve Trabzonspor'da forma giymişti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.