Altyapı göz kamaştırıyor

Coco Cola Gelişim Ligi 3. Bölge A grubunda mücadele eden Boluspor altyapı takımları oynadıkları futbolla göz kamaştırıyor. Bulundukları ligde zirve mücadelesi veren genç temsilcilerimiz içinde ise özellikle U16, U14 ve U21 takımları verdikleri mücadele ile hem hocalarının beğenisini kazandı.

Altyapı göz kamaştırıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Erdal Tanrıverdi

Coco Cola Gelişim Ligi 3. Bölge A grubunda mücadele eden Boluspor altyapı takımları oynadıkları futbol ve verdikleri mücadele ile herkesin beğenisini kazanıyor. Genç temsilcilerimizin hepsi ligde zirveye oynarken U16, U14 ve U21 takımları liderlik koltuğuna oturmuş durumda.

17 Eki 2016 - 14:17 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

naci parlak - alt yapı başarısız deniyor ligdeki puanlara bakarsak ozaman bu işte bir yanlışlık var.puan cetvelleri yanlış yazılmış bence saygılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 14:17