Amatör Spor Haftası kutlandı

Bolu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Bolu'nun En'leri programı düzenlendi. Büyük bir coşku ile Bolu'yu spor dallarında temsil eden amatör spor takımları ve sporcular hem gösterilerini yaptı hem de Bolu'yu ve ülkemizi çeşitli dallarda temsil edip başarılı olan sporcular ödüllerini aldı.

17 Temmuz Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, sporcular, sporcu aileleri ve öğrenciler katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlarken, açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, müdürlüklerinin çalışmalarından bahsetti. Yapımı devam eden projelerin son durumunu aktaran Ertem, Bolu'da sporcu bakımından 19 bin 496 lisanslı sporcunun bulunduğunu ifade etti.

Bu günün gerçekten gurur verici bir gün olduğunu ifade eden Bolu Valisi Aydın Baruş, ilimizi ve ülkemizi tüm dünyada temsil eden sporcularla olmaktan memnun olduğunu ifade ederek, "Doğal güzelliklerin yanında insanlarının güzelliğinin de ön plana çıktığı güzel ilimizi ve ülkemizi temsil eden gençlerimizle beraber olmak bize gurur veriyor. Bolu, gelecekte ülkemizin en önemli spor illerinden biri olacak. Bu hedefte önemli mesafe kat etmek için çocuklarımızın, gençlerimizin başarılarını artırmak için spor branşlarına her zaman destek vereceğiz. Devletimizin ilimize tahsis ettiği çok büyük spor yatırımları var ve bunları en kısa sürede hizmete katmak gayreti içerisindeyiz. Açılacak bu tesisler ile Bolumuz sporun başkenti haline gelecek. Gelecekte bugünkü lisanslı sporcu sayımız olan 19 binlerden çok daha fazla sporcumuz olacağına eminim. İlimizde sporun gelişmesi için emek sarf eden başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem'e, değerli mesai arkadaşlarına, Bolu Belediyemize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gençlerimizin gözündeki ışığı gördükçe geleceğimiz ümitsiz kalmıyor. İşte bizim gönlümüze kazıdığımız vatan sevgisi olduğu sürece bu milletin birliğine, bütünlüğüne kast eden hiçbir hain başarılı olamayacaktır. Sizlerle gurur duyuyoruz sevgili gençler. Bolumuzun ve ülkemizin ismini dünyanın her yerinde duyuracağınıza olan inancımı ifade etmek istiyorum. Hepinize yarıştığınız branşlarda ve hayatınızda sonsuz başarılar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından bazı branşlardaki sporcular uzmanlık alanları il ilgili gösteri gerçekleştirdiler. Yapılan gösterilerin ardından ise bu yılki Sporun En'lerine seçilen başarılı sporcular, Aslı Över, Elif Akdağ, Efe Metehan Yavuz, Hatice Çakmar, Nedim Akkoloğlu, Sercan Demir, Nurettin Çakır, Yılın Takımı Yeniçağa Spor Kulübü, Yılın Spor Adamı Cüneyt Karakuş, Yılın Spor Adamı Necdet Esen, Yılın Spor Adamı İsmail Yahşi, Mustafa Güldemir, Turgay Yeler, Çiğdem Özyaman, Aydın Dal ve İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğü ödüllerini aldılar. SPOR MERKEZİ

06 Kas 2015 - 17:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.