Andaç attığı gollerle taraftarın sevgilisi oldu

Boluspor’da ilk yedi haftanın en verimli ismi Eskişehirspor’dan kiralanan genç golcü Andaç Güleryüz oldu. Andaç performansı ile Boluspor taraftarlarının yüzünü güldürdü.

Ligde 6 maçta forma şansı bulan ancak karşılaşmaları tamamlama şansını bulamayan genç golcü Andaç Güleryüz attığı gollerle taraftarların sevgilisi oldu. Andaç ilk haftada oynanan Kayseri Erciyesspor maçı dışında tüm maçlarda sahada yer aldı. Golcü isim Altınordu maçında 64.dakikada Riccets’in yerine oyuna dahil oldu. Adana Demirspor maçına ilk onbirde başlayan Andaç 74.dakikada yerini Sefer’e bıraktı. Genç futbolcu Karşıyaka maçına da ilk onbirde başladı. Bu maçta Boluspor’daki ilk golünü atan Andaç bu kez 78.dakikada yerini bir başka genç isim Fahri Eren’e bıraktı. Andaç 3-0 kaybedilen Samsunspor deplasmanında da maça ilk onbirde başlayıp 54.dakikada yerini Sefer’e bırakırken, Ş.Urfaspor maçında ise oyuna damga vuran isim oldu. Maçın bitimine 13 dakika kala Jansen’i yerine giren Andaç 2-2 giden mücadelede attığı 2 golle Boluspor’a 4-2’lik galibiyeti getirdi. Son olarak 1461 Trabzonspor maçında 2.yarıdan Ofere’nin yerine oyuna dahil olan genç golcü son saniyede Tevfik’in attığı golün asistini yaparak 290 dakikada 3 gol, 1 asistlik performansla göz doldurdu.

Es-es maçında da iyiydi

Eskişehirspor’dan kiralık olarak Boluspor’a gönderilen Andaç Güleryüz, eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Oynanan hazırlık maçında 60 dakika görev yapan Andaç gösterdiği performansla beğeni topladı.

13 Eki 2015 - 17:17 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

02

Gol - sen varsın ya takım'da,bu alem'den bana ne.gol,gol,gol.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 17:17
01

Gol - sen varsın ya takım'da,bu alem'den bana ne.gol,gol,gol.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ekim 17:17