Andre Santos Bolusporla devam edecek

Sezon başında flaş bir şekilde İsviçre 2. Lig ekibi Will 1900’den, Boluspor’a transfer olan Andre Santos, gerek takım içinde aldığı sorumluluk gerekse gösterdiği performansla adeta taraftarın gönlünde taht kurdu.

Haber: Ceylan Beykoz

En prestijli spor gazetelerinden biri olan Fanatik’in haberine göre sezon başında flaş bir şekilde İsviçre 2. Lig ekibi Will 1900’den, Boluspor’a transfer olan Andre Santos, gerek takım içinde aldığı sorumluluk gerekse gösterdiği performansla adeta taraftarın gönlünde taht kurdu.

Kırmızı- Beyazlı formayla başarılı bir performans ortaya koyan Brezilyalı için geçtiğimiz günlerde Avrupa’dan ve Süper Lig’den birkaç takımın transfer teklifinde bulunduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Hatta ayrılacağı konuşuluyordu. Bu dedikodular ise Boluspor camiasını endişelendiriyordu. Ancak 34 yaşındaki futbolcunun Bolu’da mutlu olduğu ve 1 sene daha Karadeniz ekibinde kalacağı öğrenildi. Tecrübeli futbolcu, Boluspor formasıyla bu sezon çıktığı 30 karşılaşmada 14 gol atarken, 2 de asist yaptı.

05 Haz 2017 - 13:04 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet güler - bence takımdan gitmeli.yaşı itibarıyla çok ağır.takım onun üzerine kuruluyor.rakip takım göztepe maçında olduğu gibi bir oyuncuyla kilitledi mi takım bitiyor. aynı zamanda gurur ve kibir var.biri ayağından topu aldı mı hazmedemeyip tekme tokat giriyor ve takıma zarar veriyor.yerine genç dinamik mücadeleci biri alınabilir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 13:04