Arapi Afjet Afyonspor’da

Spor Toto 1.Ligin yeni ekiplerinden Afjet Afyonspor, 2 sezon Boluspor forması giydikten sonra kırmızı beyazlılarla yollarını ayıran Arnavut stoper Renato Arapi ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.


HABER:Esra Öztürk

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor, Boluspor’la yollarını ayıran Arnavut stoper Renato Arapi'yi kadrosuna kattı.Kulüp başkanı Salih Sel, başkanlığını da yaptığı İl Genel Meclisindeki makamında düzenlenen imza töreninde, geçen sezon Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor'da forma giyen 31 yaşındaki savunma oyuncusu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Sel, transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kale, orta saha ve forvet mevkilerine birer oyuncu takviyesi yapmak istediklerini ifade eden Sel, "Bu transferler yerli de olabilir, yabancı da olabilir." dedi.

Afjet Afyonspor'un ilk yabancı oyuncu transferi olan Arapi ise Afjet Afyonspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Buradaki ilk yabancı oyuncu olmam da beni ayrıca mutlu ediyor. Burada hep güzel anılmak ve elimden geleni fazlasıyla yapmak istiyorum." diye konuştu.

17 Tem 2018 - 12:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.