ASKF ve Boluspor’dan başsağlığı mesajı

Önceki gün hayatını kaybeden ve dün toprağa verilen merhum Celal Beykoz için Bolu ASKF Yönetim Kurulu ve Boluspor Kulübü tarafından birer başsağlığı mesajı yayınlandı.   Bolu ASKF’nin internet...

Önceki gün hayatını kaybeden ve dün toprağa verilen merhum Celal Beykoz için Bolu ASKF Yönetim Kurulu ve Boluspor Kulübü tarafından birer başsağlığı mesajı yayınlandı.

Bolu ASKF’nin internet sitesinden yayınlanan başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi “Bolu ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Beykoz, Futbol İl Eski Temsilcisi Maksut Beykoz ve Boluspor A2 Antrenörü Ali Beykoz’un babası Celal Beykoz vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz. Bolu ASKF Yönetim Kurulu”

Boluspor Kulübü resmi internet sitesinden yayınlanan taziye mesajında ise şu ifadeler kullanıldı “Kulübümüz A2 takımı Teknik Direktörü Ali Beykoz’un babası Celal Beykoz vefat etti. Ali Beykoz’a ve yakınlarına başsağlığı aramızdan ayrılan Celal Beykoz'a Allah tan rahmet diliyoruz”

06 Kas 2012 - 19:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.