Ata‘can’ verdi ama…

Boluspor'un tecrübeli file bekçisi Atacan Öztürk kalesinde devleşerek güven vermeye devam ediyor. Karabükspor karşılaşmasında 3 net gol pozisyonunu önleyen ve birde penaltı çıkartan tecrübeli eldiven...

Boluspor'un tecrübeli file bekçisi Atacan Öztürk kalesinde devleşerek güven vermeye devam ediyor. Karabükspor karşılaşmasında 3 net gol pozisyonunu önleyen ve birde penaltı çıkartan tecrübeli eldiven takımın en iyilerindendi.

Bu sezon yükselen performansıyla taraftardan alkış alan ve kazandığımız bir çok maçta katkısı büyük olan tecrübeli eldiven Atacan Öztürk, Karabükspor maçındaki kurtarışlarıyla alkış aldı. Karabükspor forvetlerine geçit vermeyen Atacan, maçın 76'ncı dakikasında birde penaltı çıkarttı. Maç içinde Karabükspor'lu oyuncuların 3 net gol pozisyonunu önleyen Atacan, 86'ncı dakikada kalesinde golü gördü. Tecrübeli oyuncu maçta çıkardığı penaltı ve kurtardığı önemli pozisyonlarla güven vermeye devam etti.

Ligde fire yok, iki kupa maçında da oynadı

Boluspor'da 5'inci sezonunu geçiren ve her geçen hafta yükselen form grafiği ile dikkat çeken Atacan bu sezon Boluspor'un ligdeki tüm maçlarında firesiz forma giyen oyuncu olurken, ikinci kez kupa maçında görev aldı. Atacan Beşiktaş maçında da Eser'in sakatlanmasının ardından oyuna sonradan dahil olmuştu.

13 Nis 2012 - 01:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.