Atletizmde 1.liğin adı Zeynep Mete

Türkiye Atletizm Federasyonunun 2013 yılı faaliyeti içinde yer alan Yıldızlar Federasyon Deneme yarışmaları İzmir’de yapıldı. İzmir’de yapılan yarışmalarda ilimizi temsil eden Zeynep Mete 2000’m engel de 7.03’lük derecesiyle birinciliği elde etti.

Yıldız Kız ve Yıldız Erkek kategorilerinde gerçekleştirilen müsabakalar da toplam 71 sporcu mücadele etti. İlimizi toplam 4 sporcunun temsil ettiği yarışmalarda 2000’m engel de 7.03’lük derecesiyle birinciliğin adı Zeynep Mete olarak yıldızlar üçlü turnuva için Yıldız Milli Takımına seçilmeyi başardı. Yine 2000 metre’de Enes Ataş ilk kez yarıştığı branşta 7.ci olarak iyi bir derece yaptı. 1500 metre ve 3000 metre de yarışan diğer sporcularımız Nedim Akoğlu ve Enis Baykal’da derecelerini geliştirerek ilerisi için umut verdiler.

25 Nis 2013 - 19:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.