Aybüke takımını galibiyete taşıdı! 82-64

Basketbol Genç Kızlar İl Birinciliği turnuvasının ikinci maçında Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi ile Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi karşılaştı.   Skorboarda oluşan sorun yüzünden gecikmeli başlayan...

Basketbol Genç Kızlar İl Birinciliği turnuvasının ikinci maçında Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi ile Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi karşılaştı.

Skorboarda oluşan sorun yüzünden gecikmeli başlayan maçta Z.H.K.M.L ilk periyotta üstünlük sağlayıp maça çok iyi bir başlangıç yaptı. İlk dakikalardan itibaren sayılarla fakı açmaya başladı ve iyi savunma yapıp rakibine fazla sayı şansı tanımadı. İlk periyot Z.H.K.M.L 16-7 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci periyotta kendine gelen M.Ç.A.L arka arkaya bulduğu sayılarla farkı kapatıp maçta ilk olarak periyotun son iki dakikasında ilk defa öne geçti. Öne geçtikten sonra daha istekli oynamaya başlayan M.Ç.A.L ikinci periyotu 32-28 önde kapatmayı başardı. Devreden sonra da durum değişmedi. M.Ç.A.L 10 numaralı oyuncusu Aybüke’nin etkili oyunuyla farkı açmaya devam etti. Moral olarak yıkılan Z.H.K.M.L sayı bulmakta sorun yaşadılar, buldukları şansları değerlendiremediler ve üçüncü periyot M.Ç.A.L’nin 52-38 üstünlüğüyle kapandı. Son periyotta Z.H.K.M.L biraz olsun toparlandı fakat Aybükey’i durdurmak onlar için imkansız bir hale dönüştü ve maçtan galip ayrılan 82-64 M.Ç.A.L oldu. Maça damgasını vuran Aybüke attığı 72 sayıyla takımının galibiyetinde ki en büyük etken oldu.

Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi: Serap, Ceyda Canan, Nazlıcan, Sevil, Ceyda, Beray, Aybüke Zeynep

Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi: Öznur, Gamze, Berna, Fatma İrem, Ezgi, Elif, Zeynep, İrem, Tuğçe, Çiğdem, Azize

17 Ara 2012 - 19:33 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.